Læbepomade er en af de makeup-produkter, som man kender til allerede som barn, og der findes masser af forskellige varianter at købe overalt! At der findes gode og billige varianter og lidt dyrere at vælge imellem gør, at det er nemt for alle at finde det produkt, man trives bedst med!

Der er en hel del at sige om læbepomade, så lad os komme i gang!

Forskellige læbepomader – forskellig effekt

En pige med blanke læber Selvom man taler om læbepomade som en samlet gruppe af makeup-produkter, er der meget store forskelle, når det kommer til kvalitet, følelse, nuancer, pigment og mere. Man vil selvfølgelig have en læbepomade, der er perfekt både med hensyn til fugtgivning og udseende.

Nogle vil have meget glimmer eller glans, mens andre er ude efter det mere subtile. Uanset hvad man søger, findes det. Det er det fantastiske ved denne type almindelige makeup-produkter, de findes i millioner af varianter i alle lande!

Det er bare at prøve sig frem, indtil man finder det rigtige. Her kan man faktisk prøve sine venners, for hvordan det føles på læberne første gang, vil det også føles senere. Dette gælder dog ikke for alt andet inden for beauty, og man skal heller ikke teste andres makeup-produkter i særlig høj grad. Læbepomade er dog en undtagelse, så prøv dine venners!

TOPLISTE – Læbepomade bedst i test!

Læbepomader har man ofte masser af derhjemme, i tasken, på arbejdet, i bilen og så videre. Det er ikke kun Lypsyl, man finder overalt i danske hjem, men også læbepomader dukker op både på ventede og uventede steder!

Her kommer vores topliste over de læbepomader, vi synes er bedst i test!

#1 CLARINS: Instant Light Natural Lip Perfector

Vores læbepomade bedst i test fra Clarins Dette er et utroligt behageligt produkt, der ikke klistrer på samme måde som billigere, lidt mindre ”gode” læbepomader kan gøre. Det er meget irriterende at bruge produkter, man bliver klistret af, men med denne får man virkelig en skøn og flot læbepomade!

Vi synes, dette er den bedste læbepomade lige nu, og for jer, der ikke har prøvet denne lækkerbisken endnu, har vi kun én ting at sige – løb og køb!

Klik her for at læse mere og købe på Lyko!

#2 Lancôme L´Absolu Gloss Cream

Lancômes læbepomader kan man virkelig stole på. De har været med længe, og de er manges favoritter. De findes i mange forskellige farver, så man kan bruge dem, uanset om man er til varme eller kolde farver, rød eller lyserød osv.

Der findes en L´Absolu til alle lejligheder og til alle personer! Dette er den type læbepomade, man vil have på læberne hele tiden, så har du ikke prøvet den endnu, skal du være forberedt på at have den klar fra det øjeblik, du vågner!

Klik her for at læse mere og købe på Lyko!

#3 ISADORA: Twist Up Color Stick

IsaDora har også lækre læbepomader, der også er meget behagelige på læberne. En favorit er denne produkt, som faktisk er en blanding mellem en læbepomade og en læbestift. Selvom man finder en med en fin nuance, kan det være, at konsistensen ikke føles passende, men med disse får man det hele i ét!

De har mange gode farver at vælge imellem, så uanset om du er ude efter en stærkere nuance, eller om du vil have en nude farve, finder du det blandt IsaDoras læbepomader!

Klik her for at læse mere og købe på Lyko!

Billigt eller dyrt?

Med nogle makeup-produkter er det værd at betale en ekstra skilling, men hvad angår andre, findes der prisvenlige, billige favoritter, der er gode. Da vi alle har forskellige meninger om, hvad der er en behagelig læbepomade, kan det meget vel være, at man er heldig at finde en favorit blandt de billige varianter.

Dette er en ting, man ofte køber, når man er på ferie, da det er sjovt at prøve lidt andre mærker af makeup-produkter, når man har chancen. Tipset er at teste ordentligt, inden man skal hjem igen, for hvis man får en favorit, der er svær og besværlig at få fat i i Danmark, er det godt at have et lille lager derhjemme.

Når det gælder bedst i test med læbepomade, finder man udførlige og gode anmeldelser, så det er en spændende lille udflugt, man kan se frem til, hvis man vil læse, hvad andre synes!

Pift læberne lidt ekstra op!

Læbepomade kan man enten vælge at bruge alene, eller man kan tage det over sin læbestift. Nogle kan lide matte læber, mens andre foretrækker mere skinnende læber. Der er forskellige måder at sminke sine læber på, uanset om man vil have dem matte eller skinnende, men læbepomade er en flot måde at pifte det lidt ekstra op, hvis man vil have mere glansfulde læber.

Man behøver ikke nødvendigvis vælge en farveløs læbepomade, bare fordi man vil have det over en læbestift, det kan for eksempel være flot at have en nude farve på en læbepomade over en mørk læbestift. På den måde får man en anden nuance, der også har glans, hvilket kan være sjovt!

Nemt at få fat i

Let, billigt, flot og plejende for læberne er alle ting, der passer på læbepomade. Det er fantastisk med produkter, der ikke koster så meget, for så kan man have flere! Læbepomade kan man købe mange af uden at det ødelægger månedsbudgettet nævneværdigt, så det er bare at begynde at shoppe helt uden dårlig samvittighed!

Husk, at man kan teste produkter i de almindelige butikker og benytte sig af det! I dag handler mange af os primært på nettet, og der kan vi jo ikke teste produkterne, før vi køber dem. Tag for vane at smutte forbi en butik, der sælger de produkter, du overvejer at købe, og prøv lidt for at se, hvad du synes.

Test altid på hånden, for det er ikke godt at teste makeup på læber, øjne eller endda huden i ansigtet. Mange har været der og testet det samme produkt, så det kan være uhygiejnisk at teste sådan.