Der er trends i alt, og måske især inden for skønhed. Nogle sæsoner er det nedtonet makeup, der gælder, og næste sæson er det glitter og farveeksplosioner. Der er dog visse produkter, som vi bruger uanset trends, og en af disse produkter er selvfølgelig øjenbrynsblyanten.

Sådan får du flotte øjenbryn!

Trendsene for, hvordan øjenbrynene skal se ud, skifter – om de skal “poppe ud” og være i fokus, eller om de skal være lidt diskrete i baggrunden. Uanset hvad vil de fleste af os fylde brynene ud med en god øjenbrynsblyant, og heldigvis er der mange at vælge imellem! Læs med nedenfor for mere info + en topliste med bedst i test!

Øjenbrynsblyant for alle? Måske foretrækker du at bruge for eksempel ANASTASIA: Dipbrow Pomade i stedet for en øjenbrynsblyant? Det er der mange, der gør. Mange af os synes også, det er sjovt at blande lidt, så man bruger forskellige makeup-produkter til sine øjenbryn for at opnå forskellige stilarter, følelser og effekter.

En øjenbrynsblyant er dog en klassiker, og det er svært at undvære, hvis man vil have perfekte bryn!

Øjenbrynsblyant bedst i test!

Her kommer vores topliste, og da der er mange gode produkter, tager vi tre med. Der er et par ting, man skal tænke på, og en grundlæggende for øjenbrynsblyanter er, at man finder den rette farve.

Hvis man ikke har en god farve, kan det se alt andet end pænt ud. Med den forkerte farve falder hele indtrykket, og de øjenbryn, du ønskede at gøre pænere, bliver i stedet alt andet end pæne! Husk at fokusere meget på farven, for det er lettere at vænne sig til en ny konsistens end en anden farve.

Hvilken der er den absolut bedste øjenbrynsblyant, er svært at sige, men de i vores topliste nedenfor er stærke kandidater!

1. NYX: Micro Brow Pencil Den bedste øjenbrynsblyant til dig med tynde bryn!

Dette er et yndlingsprodukt for mange af os, og for jer, der er blonde, er farven “taupe” helt fantastisk! Med denne blyant kan man nemt bygge flotte bryn, selv hvis man har meget tynde bryn.

Det ser naturligt ud, når man bruger denne øjenbrynsblyant, så alle, der vil have mindre tynde og mere fyldige bryn, skal straks rette opmærksomheden mod denne skønne sag!

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

2. ANASTASIA: Brow Wiz

Anastasia nævnes igen i øjenbryns-sammenhænge, og det er ikke så mærkeligt! Dette er simpelthen queen of eyebrows! Vi kan dog lide NYX blyant lidt mere, men der er mange, der foretrækker denne fra Anastasia.

Denne blyant arbejder også med at fixe tynde øjenbryn, og det er altid positivt med et øjenbrynsprodukt, der gør netop det. Selv hvis man har gode øjenbryn, der ikke er tynde, fungerer denne øjenbrynsblyant ekstra godt til at fylde ud med. God til alle typer bryn altså!

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

3. SENSAI: Eyebrow Pencil

På tredjepladsen i vores øjenbrynsblyant bedst i test kommer denne fra SENSAI

Sensai skuffer aldrig, det er helt sikkert! Uanset om det handler om makeup-produkter eller hudplejeprodukter, er de der som en tryg forsikring om, at man finder det rigtige produkt til sidst! Deres produkter kan godt koste en del, men det er det værd!

Dette er en meget god og drøj øjenbrynsblyant, hvilket gør, at den bliver billig i længden. I stedet for at købe en masse forskellige billige varianter kan man i stedet købe en god blyant, og dette er et smart valg! Desuden, og nu kommer det bedste – du kan købe refill til denne!

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

Hvordan fixer jeg brynene?

Det kan virke som en svær opgave at fixe sine øjenbryn pænt helt selv derhjemme, men i virkeligheden er det ret enkelt. Hvis du har meget tynde bryn, kan du altid bruge for eksempel øjenvippeserum (virker lige så godt på øjenbryn), eller sørge for at få ekstra B-vitamin!

Det er dog nemt at få et meget godt og naturligt resultat, hvis man sørger for at bruge et godt produkt (se toplisten ovenfor). Køber man en god øjenbrynsblyant, vil man få flotte øjenbryn, men det gælder selvfølgelig kun de gange, du sminker dine bryn.

Vil du have lidt hjælp og er villig til at betale lidt ekstra for at få flotte øjenbryn, kan du altid gå til en salon og få en professionel behandling! Det tager heller ikke særligt lang tid!

Bliver resultatet ikke godt?

Kæmper du med et godt produkt uden at det bliver pænt? Ser det bare unaturligt ud? Bliver det endda værre end før du begyndte at sminke brynene? Så har du sandsynligvis brugt lidt for lidt tid på sminkningen af dine øjenbryn. Læg ekstra kærlighed og tid, når du fylder brynene ud, for jo mere tid du bruger, desto pænere bliver det! Det kan også være, at du har valgt helt forkert farve. Så går det også galt og ser unaturligt ud.