Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask er en grøn sensation, der også passer til den mest følsomme hud! Nedenfor kan I læse mit test, anmeldelse og sammenfattende vurdering!

Hvis du kan lide at bruge fugtgivende masker, der ikke behøver at blive vasket af, så er dette masken for dig! Selvfølgelig kan man også vælge at vaske den af, men jeg har altid brugt den enten over natten eller i løbet af dagen som en fugtbombe, når jeg er uden makeup. Den passer perfekt, hvis man, som jeg, har fugtfattig og følsom hud, og jeg lover, at du vil takke den mange gange, efter at du har prøvet den! Selvom der findes mange gode masker til tør hud, synes jeg, at denne er lidt speciel, og jeg føler, at der mangler noget i badeværelset, hvis den er løbet tør. Nu kan man købe et Peter Thomas Roth mask kit, så man kan prøve dem alle, det synes jeg, at I skal benytte jer af! Så får I denne lækkerbisken plus en masse andre i en og samme pakke. De kommer naturligvis i mindre pakninger, da det er små tests, men det er bestemt nok til, at man kan danne sig en mening om, hvorvidt man kan lide den eller ej.

Klik her for at købe til den bedste pris hos Lyko

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask – Så skøn følelse!

Denne maske har alt i et, synes jeg. For det første dufter den superfriskt, for det andet giver den fugt, og for det tredje er den beroligende. Den har også en let kølende effekt. Da den er i geléform, kan den føles en smule “klæbrig” hvis man er vant til en anden konsistens, men jeg elsker konsistensen!

Det bliver en utrolig skøn følelse i ansigtet, når man påfører den, og jeg synes, den passer lige så godt efter en peeling som på en helt almindelig dag, hvor jeg kun har gjort almindelig rengøring. Mit bedste tip har jeg allerede nævnt ovenfor, hvilket er at bruge den i dagtimerne, når man er uden makeup. Hvis du for eksempel arbejder hjemmefra, kan du have denne maske på i stedet for en almindelig dagcreme eller 24-timers creme. Prøv dig frem for at se, hvornår du synes, den passer bedst. Ifølge mig passer den altid, men det er jo bare mig, det!

Burde være mere af en favorit!

Dette er ikke en maske, der er særligt omtalt, og jeg købte den første gang, fordi den blev beskrevet som “mild”, “lindrende”, “ikke-irriterende” og “beroligende”. For mig er dette, i kombination med det faktum at den også er fugtgivende, perfekt! Når man har følsom hud, er det ikke altid let at finde gode produkter, men med denne ved min side føler jeg mig tryg! Den er ekstra dejlig om sommeren (hvis det er varmt). Jeg kan ikke lide at have for meget creme på, hvis det er varmt, men med en maske som denne i geléform føles huden frisk også på varme dage.

Jeg antager, at det er fordi der findes et så stort udvalg af gode masker i dag, at denne ikke er med på toplisterne. Jeg tror også, at de fleste tænker på 24K Gold Mask, når de tænker på en Peter Thomas Roth maske. Jeg synes dog, at Cucumber Gel Mask fortjener mere opmærksomhed, for den er virkelig fantastisk!

Klik her for at købe til den bedste pris hos Lyko