At bruge ansigtsskrub er meget vigtigt. Det, som skrubben gør, er at hjælpe huden med at fjerne gamle døde hudceller. Jo yngre man er, desto bedre fungerer denne proces af sig selv, men når vi bliver ældre, så har vi brug for hjælp til at komme videre med gode eksfolierende produkter. I denne artikel vil vi gennemgå alt, I har brug for at vide, og præsentere en top liste over de bedste ansigtsskrubs længere nede. Man skal vælge ansigtsskrub efter, hvilken hudtype man har, og her er det vigtigt, at man vælger den rigtige. Hvis man har sensitiv hud og bruger en for grov skrub, kan man beskadige huden mere end at hjælpe den. Det positive for alle med sensitiv hud er, at der findes gode skrubs også for den mest sensitive hud, så alle kan finde et produkt, der passer.

Hvorfor skrub?

Skrub er meget vigtigt, da eksfolierende produkter har så mange positive effekter for huden. Hudoverfladen bliver glattet ud, gamle hudceller fjernes, tilstoppede porer bliver opløst med mere. Det er også sådan, at en skrub hjælper ansigtsmasker med at være mere effektive. Når man bruger en skrub før en ansigtsmaske, er huden mere ”åben” for de aktive ingredienser i masken. Dette gør, at resultatet af masken bliver 100 gange bedre end hvis man bruger en ansigtsmaske uden først at eksfoliere huden. Uanset om det handler om for eksempel en fugtmaske eller en dybderensende dito, så hjælper skrubben masken med at trænge dybere ind. Hvis man ikke har skrubbet før en maske, lægger den sig på overfladen af huden og gør, forståeligt nok, ikke den samme nytte.

God ansigtsskrub

I dag findes der et utroligt stort udvalg af god ansigtsskrub, så alle kan finde det rigtige produkt til deres egen hudtype. Når det kommer til skrub og hudpleje generelt, er det vigtigt altid at huske at købe det rigtige produkt til den rigtige hudtilstand. Mange glemmer, at man kan have brug for at skifte nogle af sine hudplejeprodukter ud, så de passer til forskellige årstider. Dette gælder også for mange makeupprodukter, da de fleste af os bruger mere makeup om vinteren og efteråret og mindre i foråret og sommeren. Når det kommer til forår og sommer, er det sådan, at huden ofte begynder at have det lidt bedre og har brug for færre hudplejeprodukter. Det er også sådan, at vi føler os lidt friskere, fordi det der lidt grådaskige, man kan føle om efteråret og vinteren, bliver udskiftet med lidt solbrunhed.

En god skrub skal gøre jobbet med at bringe glød og opfriske huden. Der er mange eksfolierende produkter, der gør dette, men det kan tage lidt tid at finde det rigtige til sin egen hudtype. Tjek altid oplysninger om hudplejeprodukter, før du bruger dem, og helst sådanne produkter, der er eksfolierende (eller som indeholder syre), for ellers kan man ødelægge mere end hjælpe sin hud.

Topliste – Bedst i test!

Når det kommer til ansigtsskrub, findes der mange forskellige slags. I vores topliste har vi valgt at inkludere tre produkter, og de er alle milde nok til at passe til alle hudtyper. Når vi siger, at en ansigtsskrub er mild, betyder det ikke, at den ikke er effektiv. Her gælder det ikke, at jo grovere korn, desto bedre. I mange tilfælde er det bedre at springe de ofte meget grove kornskrub-produkter over og i stedet vælge en mildere variant for at opnå det ønskede resultat. Bliv altså ikke afskrækket af, at en ansigtsskrub er mild! Nu er det tid til at liste de ifølge os bedste ansigtsskrub på markedet for øjeblikket, så hæng på!

#1 Dermalogica – Daily Microfoliant

Dette er et klassisk produkt, som er vidunderligt! Man kan bruge det hver dag, da det er så mildt, og det føles utroligt friskt at føle sig så mærkbart ren hver aften man bruger det!

Huden bliver straks opfrisket, og den bliver blød og jævn. Det indeholder syre, så du skal IKKE blande dette produkt, hvis du bruger et andet syrebaseret mærke. Alle, der bruger Dermalogica, kan dog bruge dette produkt med gode resultater! Det samme gælder for dem, der bruger et mærke uden syrer, for så kan I tage dette produkt i stedet for en anden ansigtspeeling.

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

#2 Exuviance – Triple Microdermabrasion Face Polish

Her har vi endnu en favorit, der passer for personer, der bruger enten Exuviance eller et mærke uden syrer. Også denne peeling indeholder syre, så man kan ikke indlemme denne i en hudplejerutine, hvor andre syrebaserede produkter indgår. Denne bør ikke bruges hver dag, men én til to gange om ugen.

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

#3 Maria Åkerberg – Papaya Peeling

Maria Åkerberg er et mærke, som flere og flere begynder at bruge. Produkterne er økologiske, og både farver og dufte kommer fra æteriske olier og planteekstrakter. Denne peeling passer til alle hudtyper, og man kan bruge den én til to gange om ugen, afhængigt af hvor modstandsdygtig ens hud er.

KLIK HER for at købe til den bedste pris hos Lyko

Udforsk udvalget selv!

Nedenfor har vi samlet links til de bedste svenske netbutikkers komplette sortiment af ansigtsskrub:

Forskellige typer af skrub

Skrub er lidt som at gøre rent på huden, og det er præcis den følelse, man får, når man finder et godt eksfolierende produkt. Husk, at den samme regel gælder for skrub, som for andre hudplejeprodukter – bare fordi din ven får fantastiske resultater af et produkt, betyder det ikke, at det vil virke lige så godt for dig! Man skal altid være forsigtig med hudplejeprodukter, for hvis man bruger de forkerte produkter, kan man alvorligt skade sin hud. Skrub er et effektivt produkt, der kan indeholde mange aktive ingredienser, så med ansigtsskrub er det meget vigtigt, at man bruger den rigtige variant for den hudtype, man har!

En klassisk skrub er mekanisk skrub/kornskrub. Det er denne type skrub, man kan finde i supermarkedet. Denne type skrub er det altså mange mærker, der har en variant af, og det er fantastisk, hvis man har modstandsdygtig hud, der kan tåle den. Der findes masser af gode varianter af mekanisk skrub, så det er ikke svært at finde en variant, man kan trives med. Da der findes så mange forskellige varianter, passer det også for alle pengepunge.

Enzymskrub

Enzymskrub er en variant af skrub, der er mildere end ovenstående, men som sagt, betyder det ikke, at den er ineffektiv! Denne type skrub passer til dig, der har lidt mere følsom hud, da det er enzymer i stedet for korn, der fjerner de døde hudceller på din hud.

Syreskrub

Syreskrub er den variant, der kan være både meget mild og mere hardcore. Dette afhænger af, hvilken type syre produktet indeholder. Denne type skrub kommer ofte i form af peel pads eller i gel-form. Der findes også produkter, hvor man kombinerer for eksempel BHA-syre og enzymer, og dette er præcis, hvad vores nummer 1 på top listen gør. Derefter har vi skrub, der kombinerer både syre, korn og enzymer. Som I kan se, findes der mange forskellige varianter. Det er også derfor, det er så vigtigt, at man tjekker med professionelle, før man køber en ansigtsskrub, så husk det!

Er dyr ansigtsskrub altid bedst?

Hvis du skal bruge anden skrub end mekanisk skrub/kornskrub, er det ofte sådan, at det er de større, lidt dyrere mærker, du skal vende dig til. Med mange aktive ingredienser i et hudplejeprodukt er det vigtigt, at man ved, at det er et mærke, man kan stole på, der markedsfører produktet. Man skal aldrig købe produkter bare fordi, de er billige, når det kommer til hudpleje, for man ved ikke, hvad de indeholder, eller hvad de kan stille op. Sats på kendte mærker i stedet for at tænke på pengepungen. Der findes gode skrub fra kendte mærker, der ikke er så dyre, men uanset hvad er det vigtigt, at I tjekker op, hvad de indeholder. Tjek gerne anmeldelser fra andre kunder for at finde ud af, hvilke der er de bedste både hvad angår god pris og kvalitet!